Checklist Blog Tips Type Parasol Zweefparasol

10 Tips bij het aankopen van een zweefparasol

zwevende-of-staande-parasol

Zweefparasols – 10 aandachtspunten bij het aankopen van een Zweefparasol

Vind hieronder de ultieme checklist met 10 tips bij het aankopen van een zweefparasol:

  1. Kan de Zweefparasol in schuine stand geplaatst worden voor creatie van het passende schaduwoppervlak? Hoe eenvoudig en degelijk is dit?
  2. Kan de Zweefparasol 360° roteren? Gaat dit makkelijk of is het een hele klus?
  3. Sluit de hangparasol zich tegen de mast, zodat er makkelijk een beschermhoes over kan?
  4. Hoe zit het met het bedieningscomfort? Test dit steeds zelf uit en ga de degelijkheid van de bewegende onderdelen goed na.
  5. Hoe zit het met de bevestiging van de stof aan de baleinen? Zal de stof van het schermdeel door de tijd ook mooi opgespannen blijven staan?
  6. Kleurkeuze: is de parasol verkrijgbaar in een kleur die harmonieert met uw omgeving of met het buitenmeubilair dat u reeds heeft?
  7. Hoe zit het met de kwaliteit van de stof: UV bescherming, kleurvastheid, water- en vuilafstotend.
  8. Welke is voor uw zonneterras de meest passende afmeting voor optimale schaduwcreatie van ’s morgens tot ’s avonds? Rond of vierkant? En in welke maat?
  9. Zijn de correcte toebehoren voorhanden? Denk aan: passende bodemverankeringen, makkelijk aan te brengen beschermhoezen, voldoende stabiele voeten zodat het geheel niet omwaait bij de eerste windstoot.
  10. Hoelang heeft de fabrikant en zijn verdeler ervaring met de fabricatie en plaatsing van hangparasols?

Buiten deze 10 tips bij het aankopen van een zweefparasol speelt natuurlijk het persoonlijk budget en de persoonlijke smaak qua afwerking. Dat laten we aan U over. We helpen graag met een overzicht van degelijke merken en winkels hieronder.

Merken met zweefparasols

Glatz

Similar Posts