Tuuci Parasols

TUUCI Parasolworld

Tuuci Parasols is een merk dat reeds 20 jaar bestaat en zijn oorsprong vindt in Miami Usa. Ze specializeren zich in alle types parasols voor professioneel en privaat gebruik.

Dit is een merk dat een mooie meerwaarde biedt!

TUUCI: Stormvaste elegantie

TUUCI parasols staan bekend om hun technologische vooruitstrevendheid. Ze dragen dit hoog in het vaandel. Dit heeft het merk een belangrijke voorsprong opgeleverd op het gebied van ‘windkracht-weerstand’. Deze is exclusief doorontwikkeld in de Ocean Master Max-collectie.

De Ocean Master MAX Collectie van TUUCI is het neusje van de zalm op het gebied van parasols. De parasols zijn groot en uitgebreid, dus ze zijn perfect als u veel schaduw zoekt.

De Ocean Master MAX Single Cantilever heeft bijvoorbeeld een luifel van 425 x 300 centimeter en is daarmee een echte schaduwmaker op uw terras.

Ocean Master Max – een stevige basis

De masten van deze parasols zijn gemaakt van gepolijst aluminium. Hierdoor zijn ze heel stevig en bestand tegen harde windstoten. Zo kan de Ocean Master MAX F1 parasol windstoten tot wel 70 km/uur weerstaan.

Storm op komst? Geen probleem!

De TUUCI parasols zijn zeer windbestendig en de speciale F1 is zelfs ontworpen tegen windkracht 8!

TUUCI’s nieuwe ‘V Max’ Strut Design kenmerkt zich door een vierpuntsprofiel. Deze garandeert superieure stevigheid langs de radiale wanden, exact op de positie waar de wind de meeste kracht uitoefent.

Innovatie

Talloze kleuropties!

Uw nieuwe TUUCI parasol is in vele kleurvarianten verkrijgbaar – van luxe Aluma Teak finish tot een Luxe Poedercoating op Titanium

Weetje: Tuuci wordt gekozen door de Formule 1.

Bekijk hun website

Lees over de juiste keuze van parasols om je terras langer te gebruiken