Type Parasol Bali Parasol Blog Checklist

Bali Parasol

bali-parasol-parasolworld

Wat is een bali parasol

Deze prachtige Balinese ceremoniĆ«le paraplu’s sieren familieheiligdommen, sieren tempels tijdens religieuze festivals en andere ceremoniĆ«le gelegenheden op Bali. als je tempels op Bali bezoekt, zul je ze rond de compound naar verschillende heiligdommen zien. De paraplu’s zijn altijd uitgelijnd en gericht op Gunung Agung; de heilige berg op Bali. U kunt deze magie in uw ruimte brengen door deze paraplu’s te gebruiken als eigenzinnig decor voor tuin- en buitenfeesten om plezier en charme toe te voegen.

Houd er rekening mee dat deze paraplu’s alleen decoratief zijn en niet bedoeld voor weersomstandigheden.

Prachtige Balinese parasols handgemaakt door traditionele kunstenaars in Ubud Bali.
Met de hand gemaakt van sterk polyester / katoen gespannen over bamboe latten met sierlijke katoenen handgeweven banden met bamboe latten aan de onderkant van de paraplu.
Een kroon van Durian-hout siert de bovenkant, terwijl 2-delige Durian-palen de paraplu verbinden met een aluminium metalen hoes. Over de rand loopt een prachtige ingewikkelde franje met kwastjes om de look af te maken.
Deze prachtige Balinese parasols brengen schoonheid en rust in uw buitenruimte of tuin. Balinese paraplu’s zijn handgemaakt door ambachtslieden in Ubud Bali en hebben de kenmerken van items die op deze manier zijn geproduceerd, wat bijdraagt aan de charme van handgemaakte items.

Waar je op moet letten wanneer je een Bali parasol aankoopt.

Onderhoud van een BaliParasol lees je hier

De foto in deze blog post is van  Marlon Trottmann via Pexels

Similar Posts