Checklist Blog Type Parasol

5 tips voor de juiste schaduwdoek parasol

shaduwdoek parasolworld

Wat is een Schaduwdoek parasol?

In een duidelijk overzicht van 5 tips voor de juiste schaduwdoek parasol beschrijven we waarop je moet letten bij de keuze van de juiste bescherming tegen de zon.

Schaduwdoek kiezen

Met een schaduwdoek creëert u verkoeling op uw terras of in uw tuin om zo gezellig te genieten van warme zomerdagen onder vrienden en familie. Een driehoekig schaduwzeil of een zonnezeil in de vorm van een vierkant of rechthoek, voor elk type terras de geschikte vorm!

Ook wat het type doek betreft, zijn er verschillende opties mogelijk. Op zoek naar een geperforeerd en dus wind-doorlatend schaduwdoek? Onze Dreamsail-zeilen creëren een verkoelend schaduwplekje op uw terras. Genieten van uw tuin kan zelfs bij lichte regen dankzij onze waterdichte schaduwdoeken!

De Ingenua-zeilen van Umbrosa zijn van Belgische makelij en zijn dan ook uiterst geschikt voor ons wisselvallig zomerweer. Dit merk levert niet alleen kwalitatieve zonnezeilen, maar heeft ook oog voor de esthetische component. Hun unieke schaduwdoeken tillen uw tuin of terras naar een hoger niveau!

Nesling pakt uit met hun Dreamsail- en Coolfit-zeilen. Wind-doorlatend of niet, beide doeken bieden een kwalitatieve, mooi ogende schaduwoplossing aan een betaalbare prijs. Ontdek alle vormen en formaten en kies het perfecte zeil voor uw terras.

Harmonicadoeken

Een pergola, voorzien van een Uv-bestendig harmonicadoek, creëert niet alleen een gezellig schaduwhoekje op uw terras, maar zorgt meteen ook voor een luxueuze uitstraling. Dankzij het geperforeerde doek is verkoeling tijdens warme dagen verzekerd. Een houten of aluminium frame? Ontdek ons volledige aanbod!

Schaduwdoek online kopen

Bij Alumbro kunt u alle producten uit de collectie online bestellen. Wenst u meer informatie of persoonlijk advies, dan kunt u ons steeds contacteren via telefoon of mail. Eens uw online bestelling goed ontvangen is, worden de schaduwzeilen met toebehoren met zorg behandeld en verstuurd. Reken bij speciale kleuren op een iets langere levertijd!

De foto in deze blog post is van Pixabay via Pexels.

Similar Posts