Merken

Glatz Parasols

glatz-zweefparasol-parasolworld

Glatz Parasols en Hang- en Zweefparasols

GLATZ Parasols en Hang- en Zweefparasols, Zwitserse precisie voor schaduwcreatie met parasols en hangparasols, reeds 125 jaar lang.

Het assortiment van Glatz parasols onderscheidt zich omdat het sinds het ontstaan van het merk geconcentreerd heeft op kwaliteit en productie in Europa.
Glatz Parasols steut op jaren ervaring en een veelvoud aan referenties in de Horeca en in de Zorgcentra waardoor het merk een stevige expertise heeft opgebouwd.
Glatz Parasols is bij uitstek de specialist in degelijke Zweefparasols en hangparasols (of vrijstaande parasols) als qua parasols met centrale mast. Het dealernetwerk voorziet service- en reparatievoorzieningen die ze zelf kunnen uitvoeren na een intensieve training bij Glatz in Zwitserland.

Wat is de beste prijs voor een zweefparasol of hangparasol?
Een lage prijs is evenwel nog steeds te hoog als het gekozen product niet biedt wat het zou moeten bieden of als het veel te vroeg slijtageverschijnselen vertoont.

Vooraf studeren en onderzoeken is de boodschap: u bent bij Parasolworld.nl bij het juiste adres. Wij verkopen geen parasols en zijn bijgevolg niet gebonden aan specifieke merken. Wij helpen mensen de juiste keuze te maken, op basis van expertise en onderzoek.

TIP: Bekijk hier de 10 aandachtspunten waarmee u best rekening houdt, vooraleer u zich een zweefparasol of hangparasol aanschaft. 

PARASOLS MET CENTRALE MIDDENMAST IN ALUMINIUM

Glatz heeft een keuze aan parasols met een middenmast in aluminium die telkens zéér gebruiksvriendelijk zijn.

Uw parasol bij de eerste zonnestralen openen, en s’avonds sluiten en beschermen met de optionele cover is in een mum van tijd zo gebeurd !

Onder andere door een katrolsysteem opent en sluit u de parasol heel gemakkelijk. En een praktisch kniksysteem zorgt ervoor dat u de parasol moeiteloos schuin kan plaatsen richting zon zodat u schaduw kan creëren op uw terras.

Een parasol met een middenmast is ideaal om te plaatsen op kleiner terras of balkon. En zelfs op een groter terras is een parasol met middenmast interessant als u deze combineert met één van de mobiele parasolvoeten die Glatz in assortiment heeft.

De parasolmast bestaat uit 2 delen, waardoor u de parasol ’s winters heel compact kan opbergen.

Qua parasol-afmeting (rond, vierkant of rechthoekig) stofklasse en kleur van de parasoldoek bent u vrij om te kiezen uit een ruim aanbod.

In onze showroom te Lochristi en Maldegem informeren en helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste parasol voor op uw terras.

HANGPARASOLS / ZWEEFPARASOLS

De vrijhangende zweefparasols van Glatz zijn uiterst praktisch door de gemakkelijke bediening.

Of het nu gaat om een kleinere hangparasol met diameter 265cm, of het gaat om een rechthoekige parasol waarvan de langste zijde 400cm (!) is… functionaliteit staat steeds voorop bij Glatz !

Zo kan je elke hangparasol uit hun assortiment moeiteloos zijwaarts schuin plaatsen richting zon doormiddel van het kantelmechanisme. En met behulp van een opdraaimechanisme is de hangparasol eenvoudig te openen en te sluiten.

Doordat de hangparasols van Glatz 360° roteerbaar zijn, draait u overdag mee met de zon en kan u de hele dag in de schaduw vertoeven.

Als u opteert voor een zweefparasol dient u rekening te houden dat deze stevige parasol een degelijke en zwaardere parasolvoet nodig heeft, al dan niet verrijdbaar. Als u deze te log vindt voor op uw terras kan u opteren voor een bodemverankering.

In onze showroom te Lochristi en Maldegem bespreken wij graag samen met u de mogelijkheden en ontdekt u de ruime stof- en kleurkeuze die Glatz in assortiment heeft.

PARASOLS MET CENTRALE MAST IN HOUT

Voor wie houdt van warme en pure materialen, een authentieke en romantische uitstraling maar toch ook een gebruiksvriendelijke parasol zoekt, vindt een degelijke keuze bij Glatz.

In hun assortiment zijn er parasols waarvan de mast is gemaakt in hout.
Zo heeft u keuze uit Essenhout, Hardhout, Plataanhout en Teakhout (afhankelijk van het type parasol).

Eveneens zijn er heel wat parasol afmetingen te verkrijgen. Van een kleine ronde parasol met diameter 200cm tot een grote vierkante parasol met afmeting 330x330cm.

Doormiddel van een katrol kan u de parasols met houten mast heel comfortabel openen en sluiten.
En net zoals bij de aluminium (zweef)parasols zijn de parasoldoeken steeds kwalitatief afgewerkt met een vering aan het uiteinde van de baleinen om zo levenslang een strakke spanning te garanderen.

In onze showroom te Lochristi en Maldegem maakt u kennis met de verkrijgbare stofcategorieën en kleuren en wij lichten u graag verder in.

HORECA PARASOLS

Voor de horeca biedt Glatz een extra assortiment aan.

Elke parasol, of het nu gaat om een parasol met middenmast of een zweefparasol, is gemaakt uit dik geanodiseerd aluminium.

De zéér stabiele mast en robuuste baleinen zijn bestand tegen hoge windsnelheden tot maximaal windkracht 11 (afhankelijk van het type parasol).

Naast de keuze uit een sterke stofklasse, kan u de gewenste kleur kiezen die past bij uw logo en de uitstraling van uw zaak.

Desgewenst kan u de parasol verkrijgen met extra opties zoals LED-verlichting, verwarming, regengoten, … (afhankelijk van het type parasol).

Ook voor de horeca-parasols staat functionaliteit voorop. Zo zijn de parasols met middenmast voorzien van een telescoopsysteem die ervoor zorgt dat u de parasols makkelijk boven de tafel kan openen en sluiten.

Gedurende de jaren heeft Vandella tal van referenties van aan de Belgische en Franse kust tot het binnenland. Allen zijn ze tevreden over hun aankoop voor hun horeca-zaak, bedrijven, woonzorgcentrum, …

Na het maken van een afspraak adviseren wij ook U heel graag in onze showroom en/of komen wij ter plaatse op bezoek in uw zaak.

Alle info op de officiële website van Glatz (in het engels)

Similar Posts